Greenwich House - renovation of existing timber cottage
       
     
 New rear pavilion 
       
     
 Walnut veneer high lights in the kitchen.
       
     
 Kitchen Island bench bookshelf in walnut veneer.
       
     
Nathalie (9 of 74).jpg
       
     
 New living spaces as seen from existing hallway.
       
     
 Almost complete kitchen with playful timber screen to BBQ.
       
     
 New high level windows let in the Northern light to the South facing living and kitchen spaces.
       
     
 Children's study area in new playroom.
       
     
 Existing timber cottage with new orange entry door.
       
     
Greenwich House - renovation of existing timber cottage
       
     
Greenwich House - renovation of existing timber cottage
 New rear pavilion 
       
     

New rear pavilion 

 Walnut veneer high lights in the kitchen.
       
     

Walnut veneer high lights in the kitchen.

 Kitchen Island bench bookshelf in walnut veneer.
       
     

Kitchen Island bench bookshelf in walnut veneer.

Nathalie (9 of 74).jpg
       
     
 New living spaces as seen from existing hallway.
       
     

New living spaces as seen from existing hallway.

 Almost complete kitchen with playful timber screen to BBQ.
       
     

Almost complete kitchen with playful timber screen to BBQ.

 New high level windows let in the Northern light to the South facing living and kitchen spaces.
       
     

New high level windows let in the Northern light to the South facing living and kitchen spaces.

 Children's study area in new playroom.
       
     

Children's study area in new playroom.

 Existing timber cottage with new orange entry door.
       
     

Existing timber cottage with new orange entry door.